Asunto Oy Hatsalan Keila Kuopiossa on pian valmis

Kuopion Hatsalaan, aivan keskustan kupeeseen nousevan asuin- ja palvelukorttelin ensimmäinen Kotikatu365-konseptin mukainen asuintalo on pian muuttovalmis. Uudet asukkaat pääsevät kantamaan muuttolaatikot uutuuttaan kiiltäviin koteihin heinäkuussa 2023.

Kotikatu365-palvelukonsepti on otettu Kuopiossa hyvin vastaan, kertoo Kotikatu365:n myyntipäällikkö, LKV Jouni Puurunen.

– Ihmiset ovat olleet kiinnostuneita Kotikatu365-palveluista ja asuntoja on mennyt kaupaksi. Jäljellä on kuitenkin kaupunkikoteja monen kokoisille perheille, yksiöistä neliöihin.

10-kerroksinen Asunto Oy Hatsalan Keila on ensimmäinen Kotikatu365-konseptin mukainen alueelle rakentuva asuinkerrostalo. Lopulta Hatsalan alueelle rakentuu 500–600 modernia kerrostalokotia, monipuoliset yhteistilat ja pysäköintihalli. Kotikatu365 Hatsalaan on rakennettu myös palvelutiloja, joissa toimii tällä hetkellä jo Kuopion kaupungin päiväkoti sekä Norlandia Caren palveluyksikkö.

Laadukkaat yhteistilat ja palveluoperaattori mahdollistavat yhteisöllisyyden myös Kuopion Hatsalassa

Kotikatu365 Hatsalaan valmistuu ainutlaatuisen laadukkaat, konseptiin kuuluvat asukkaiden yhteistilat. Elokuussa käyttöön otettavat ennennäkemättömät yhteistilat vastaavat toiminnallisuuksiltaan ja laadultaan Kotikatu365 Lipporannassa Oulussa olevia tiloja.

– Tilat ovat Oulun yhteistiloja hiukan isommat, mutta laadultaan ja materiaaleiltaan tilat vastaavat jo Lipporannassa hyväksi koettuja yhteistiloja.

Katso Kuopion Hatsalan yhteistilojen virtuaaliesitys.

Yhteistilat kattavat muun muassa saunatilat, vierashuoneen, keittiön ja olohuoneen, tilan etätyöskentelyyn ja lasten leikkihuoneen.

– Panostamme yhteisölliseen asumisen edistämiseen myös Kuopiossa. Yhteistilojen ylläpidosta ja palveluiden koordinoimisesta huolehtii Kotikatu365-operaattori, joka tarjoaa asukkaille myös aulapalvelun sekä digitaalisen palveluportaalin, Puurunen kertoo.

Kuopiossa palvelukoordinaattorina toimii Hanni Sikanen. Palvelukoordinaattori on tavattavissa aulan infopisteellä viikoittain.

Yhteisöllisen asumisen mukanaan tuomat edut eivät kuitenkaan näy kustannuksissa: asunnot ovat markkinahintaiset ja huoneistokohtainen, vajaan 20 euron hoitovastike kattaa Kotikatu365-palvelut.

Sijoitusasunto Hatsalan Keilasta

Kuopion Hatsalan Keila sijoittuu erinomaiselle paikalle hyvien kulkuyhteyksien päähän. Ydinkeskustan palveluiden ääreen matkaa on vain kilometri ja Puijon Urheilualue sekä Kuopion Kuntolaakso tuovat moninaiset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet lähelle.

Keskeinen sijainti ja monipuolinen asuntotarjonta yksiöistä neliöihin varmistavat, että sijoittaja löytää asuinrakennuksesta salkkunsa sopivan kohteen. Lisäarvoa sijoittajalle tuo myös Kotikatu365-palvelut.

– Kotikatu365-kohteissa asuvat vuokralaiset ovat pitäneet konseptin tuomasta lisäarvosta. Feelback Oy:n toteuttaman asukastyytyväisyyskyselyn vastauksista ilmeni, että sijoitusasunnon hankkineiden mielestä asunto Kotikatu365-kohteesta on helpompi vuokrata.

Hanki uusi asunto nyt ja muuta sisään jo tulevana kesänä

Nyt asuntonsa Hatsalasta ostavat pääsevät muuttamaan uuden karheaan kotiinsa nopealla aikataululla, jo heinäkuussa. Tällä hetkellä asunnot ovat sisustusvaiheessa, lähes valmiita.

Kun asunnon hankkii Kotikatu365-asuinkerrostalosta, kannattaa pitää mielessä, että asunnon päälle saa liudan arkea helpottavia palveluita, yhteistilojen lisäksi.

– Hatsalan Keila on enemmän kuin pelkkä kerrostalo. Se tarjoaa asukkailleen paitsi kodin, myös aktiivista ja hyvinvoivaa kaupunkielämää, helpompaa arkea ja mukavia kohtaamisia naapureiden kanssa. Asukkaat saavat käyttöönsä monipuoliset yhteistilat, yhteiskäyttövälineet ja monenlaiset lähipalvelut, Puurunen muistuttaa.

Tutustu Kuopion Hatsalaan

Oletko kiinnostunut Kuopion Hatsalan kohteesta ja yhteisöllisestä asumisesta? Tutustu kohteeseen ja hanki uusi asunto itselle tai sijoitukseen.

Lataa Kuopio Hatsalan esite ja ota yhteyttä tutustuaksesi kohteeseen paremmin.

 

 

 

toukokuu 31, 2023  -
Takaisin
ylös