Slide

Kuopio

Hatsalan Keila on nyt muuttovalmis

Kaupunkiasumisen uusi aika on alkanut Kuopiossa! Kotikatu365 Hatsalan ensimmäisen kerrostalon, Asunto Oy Hatsalan Keilan valmistuminen käynnistää ennennäkemättömän asumisen aikakauden. Hatsalan Keilan upouudet kodit ovat nyt valmiina vastaanottamaan asukkaat. Talon kyljessä avautuvat pian myös ainutlaatuisen laajat ja monipuoliset yhteistilat asukkaiden käyttöön.

Modernit kodit yksiöistä neliöihin, upeat yhteistilat ja lähipalvelut luovat arjen luksusta kaikenikäisille asukkaille. Kotikatu365 lisää tutkitusti asukkaiden aktiivisuutta ja hyvinvointia ja poistaa yksinäisyyttä – bonuksena asunnon myötä tulee nimittäin mukava naapurusto, jossa riittää yhteistä tekemistä juuri niin paljon, kuin kukin itse haluaa.

Vielä ehdit mukaan!

Lataa Hatsalan Keilan esite

Yhteistilat vailla vertaa

Kuopio ja Kotikatu365 Hatsala tekevät kiistatta Suomen ennätyksen asukkaiden yhteistilojen laajuudessa ja monipuolisuudessa! Mistään muualta ei löydy peräti 600 neliötä tyylikkäästi sisustettuja tiloja, jotka on suunniteltu varta vasten asukkaiden kohtaamisia ja yhteistä tekemistä varten.

Viihtyisissä Kotikatu365-yhteistiloissa on mahdollista tavata naapureita harrastusten ja mukavan yhdessäolon merkeissä, katsoa tv:tä, lukea asukaskirjaston lehtiä, tehdä etätöitä, kuntoilla ja saunoa, leikkiä ja pelata. Tietyt yhteistilat toimivat tarvittaessa myös kodin jatkeena: keittiöllä varustetun juhlatilan voi varata omaan käyttöön vaikka perhejuhlia varten ja hotellitasoiseen vierashuoneeseen voi majoittaa yökyläilijän.

Yhteistiloista löytyy myös varasto, josta voi tarpeen tullen lainata erilaisia yhteiskäyttövälineitä, kuten liikuntavälineitä ja työkaluja. Tila- ja välinevaraukset on helppo tehdä parilla klikkauksella palveluportaalista. Kotikatu365-palveluoperaattori auttaa asukkaita aulapalvelussa ja pitää huolen siitä, että yhteiset tilat ja tavarat pysyvät siisteinä ja kunnossa.

Tee kierros Kotikatu365 Hatsalan yhteistiloissa:

YHTEISTILOJEN VIRTUAALIESITTELY

 

Hae uutta kotiasi

Huoneluku

Kodin valmiusaste

Ominaisuudet

Seuraava esittely

SU 08.10 Klo 12.00

Esittelyssä muuttovalmiit kodit ja ainutlaatuiset Kotikatu365 yhteistilat, tervetuloa tutustumaan keskiviikkona 4.10.2023 klo 17.00-18.00 ,Hannes Kolehmaisen katu 9, 701110 Kuopio.

Asuntomyynti

Sovi esittely tai pyydä esite !

Jouni Puurunen, myyntipäällikkö, LKV 
p. 044 761 6620
jouni.puurunen@kotikatu365.fi

Kuopion vapaat kodit

Tarjolla 42 kotia Esittely 08.10 klo 12:00

Listauksen kuva:
Järjestä:

Asumisviihtyvyyttä ja hyvinvointia

Kotikatu 365 Hatsala luo puitteet aktiiviseen kaupunkielämään ja helppoon arkeen.

Monipuoliset yhteistilat toimivat tarvittaessa kodin jatkeena ja yhteiskäyttöiset välineet  säästävät niin asukkaiden kustannuksia kuin ympäristöäkin.

Kotikatu365-palvelut parantavat tutkitusti asukkaiden hyvinvointia ja asumisviihtyvyyttä.

Lue lisää Kotikatu365 -palveluista

Keskellä vapaa-ajan mahdollisuuksia

Kotikatu 365 Hatsalan sijainti Kuopion Kuntolaakson ja Puijon urheilualueen läheisyydessä tuo moninaiset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet helposti saataville kaikkina vuodenaikoina.

Kulttuurin ystävä löytää lähistöltä mm. kaupunginteatterin ja tapahtuma-areena Kuopio-hallin. Länsipäästään uusi kortteli rajautuu  Mustinlampeen.

Ydinkeskustaan on matkaa vain kilometrin verran. Myös yliopisto ja KYS:n sairaala-alue ovat lähellä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Takaisin
ylös