Slide

Kuopio

Kaupunkiasumisen uusi taso nousee Kuopioon

Kuopion keskustan kupeeseen, Hannes Kolehmaisen kadun varrelle Hatsalaan nousee asuin- ja palvelukortteli, joka tarjoaa uudenlaista arjen luksusta ja hyvinvointia.

Lähivuosina alueelle rakentuva Kotikatu365 Hatsala pitää sisällään kaikkiaan 500-600 modernia kerrostalokotia, laajat 600 neliön yhteistilat asukkaille sekä pysäköintihallin. Lisäksi alueelle tulee liiketiloja lähipalveluiden tarjoajia – kuten lasten päiväkotia – varten.

Lataa Hatsalan Keilan esite

Sijoita Kuopioon, hyvinvoinnin pääkaupunkiin!

HUIPPUTARJOUS YKSIÖN OSTAJALLE!

Huolehdimme asunnon vuokraamisesta puolestasi ja takaamme vuokratulot 12 ensimmäisen kuukauden ajalta. Koskee vain uusia kauppoja ja voimassa 30.4.2023 asti. Tarkemmat ehdot käydään läpi ennen kaupantekoa.

TUTUSTU YKSIÖIHIN

Ensimmäistä asuintaloa rakennetaan jo

Kokonaisuuden ensimmäisen kerrostalon, Asunto Oy Hatsalan Keilan rakennustyöt ovat käynnissä ja sen arvioidaan valmistuvan kesällä 2023.

Talon yhteyteen valmistuvat samanaikaisesti myös asukkaiden monipuoliset yhteistilat.

KATSO YHTEISTILOJEN VIRTUAALIESITTELY

 

Hae uutta kotiasi

Huoneluku

Kodin valmiusaste

Ominaisuudet

Seuraava esittely

SU 02.04 Klo 13.00

Esittely heinäkuussa valmistuvassa talon malliasunnossa sunnuntaina 2.4.2023 klo 13:00-14:00, Hannes Kolehmaisen katu 9, 70110 Oulu

Asuntomyynti

Sovi esittely tai pyydä esite !

Jouni Puurunen, myyntipäällikkö, LKV 
p. 044 761 6620
jouni.puurunen@kotikatu365.fi

Kuopion vapaat kodit

Tarjolla 52 kotia Esittely 02.04 klo 13:00

Listauksen kuva:
Järjestä:

Asumisviihtyvyyttä ja hyvinvointia

Kotikatu 365 Hatsala luo puitteet aktiiviseen kaupunkielämään ja helppoon arkeen.

Monipuoliset yhteistilat toimivat tarvittaessa kodin jatkeena ja yhteiskäyttöiset välineet  säästävät niin asukkaiden kustannuksia kuin ympäristöäkin.

Kotikatu365-palvelut parantavat tutkitusti asukkaiden hyvinvointia ja asumisviihtyvyyttä.

Lue lisää Kotikatu365 -palveluista

Keskellä vapaa-ajan mahdollisuuksia

Kotikatu 365 Hatsalan sijainti Kuopion Kuntolaakson ja Puijon urheilualueen läheisyydessä tuo moninaiset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet helposti saataville kaikkina vuodenaikoina.

Kulttuurin ystävä löytää lähistöltä mm. kaupunginteatterin ja tapahtuma-areena Kuopio-hallin. Länsipäästään uusi kortteli rajautuu  Mustinlampeen.

Ydinkeskustaan on matkaa vain kilometrin verran. Myös yliopisto ja KYS:n sairaala-alue ovat lähellä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Takaisin
ylös