Slide

Oulu

Kotikatu365 – asukkaiden suosittelema

Oulun keskustan tuntumassa, Oulujokisuiston varrella on vietetty uudentyyppistä kaupunkielämää jo muutaman vuoden ajan.

Ensimmäisessä Kotikatu365- asuin- ja palvelukorttelissa Lipporannassa on hiottu uutta asumisen mallia yhteistyössä asukkaiden kanssa.

Lipporannassa tehdyn asukastyytyväisyyskyselyn mukaan alueen nykyiset asukkaat ovat erittäin tyytyväisiä valintaansa ja valmiita suosittelemaan uudenlaista kaupunkiasumista muille.

Näytä sijainti kartalla

Hae uutta kotiasi

Huoneluku

Kodin valmiusaste

Ominaisuudet

Asuntomyynti

Sovi esittely tai pyydä esite !

Jouni Puurunen, myyntipäällikkö, LKV 
p. 044 761 6620
jouni.puurunen@kotikatu365.fi

Oulun vapaat kodit

Tarjolla 0 kotia

Listauksen kuva:
Järjestä:

Palvelut valmiina – rakentaminen jatkuu

Kotikatu365 Lipporantaan rakennetaan kaikkiaan kymmenkunta kerrostaloa. Korttelin ytimessä on asukkaiden käytettävissä laajat, 500 neliön yhteistilat eri toimintoineen. Talojen alle on rakennettu pysäköintihalli ja erillinen pysäköintitalo.

Lipporannassa jo noin 650 asukasta nauttii Kotikatu365-palveluista, kuten monipuolisista yhteistiloista, aulapalvelusta ja monista arkea helpottavista palveluista. Alueella toimii myös Touhulan päiväkoti lapsiperheitä varten ja Humanan palveluasumisen yksikkö ikääntyneille.

Lue lisää Kotikatu365 -palveluista

Merellinen sijainti ja monet virkistysmahdollisuudet

Kotikatu365 Lipporanta sijaitsee kauniin Hartaanselän äärellä. Keskusta ja kaupungin palvelut ovat lähellä, samoin yliopisto. Alueella on hyvät julkisen liikenteen yhteydet ja kevyen liikenteen verkosto.

Lipporannan lähistöltä löytyvät myös Oulun merellisen länsipään moninaiset harrastus- ja virkistysmahdollisuudet: kävelysillat, pyörätiet, urheilustadion ja uimahalli, kuntoilu- ja melontareitit, venesatamat sekä uimaranta kylpylähotelleineen.

Seutu tarjoaa myös hyvät kalastusmahdollisuudet, luontopolut ja lintujen bongauspaikat.

Takaisin
ylös