Käyttöehdot ja vastuuvarauma

Käyttöehdot

Tutustu huolellisesti Internet-sivujen käyttöehtoihin aina ryhtyessäsi käyttämään Internet-sivujamme.

Yhtiöllämme on oikeus päivittää näitä ehtoja ja muuttaa sivujen sisältöä. Käyttämällä Internet-sivujamme hyväksyt kulloinkin voimassa olevat käyttöehdot. Ellet hyväksy ehtojamme, sinun tulee lopettaa sivujemme käyttö.

Nämä Internet-sivut on suunnattu käytettäväksi ensisijaisesti Suomesta. Sivujen käyttö on sallittu lisäksi Pohjoismaista ja EU-maista. Näihin ehtoihin ja Internet-sivuihin noudatetaan Suomen lainsäädäntöä.

Tekijänoikeudet, tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet

Sivuillamme esitettävä aineisto on Health City Finland Oy:n omaisuutta. Sivuilla olevat brandit, teksti, kuvat, ääni, ohjelmistot ja muu aineisto on suojattu tavaramerkki-, tekijänoikeus- ja muilla immateriaalioikeuksilla. Kaikki oikeudet näillä sivuilla olevaan aineistoon pidätetään.

Näillä sivuilla olevaa aineistoa saa selata ja ottaa sivuista jäljennöksiä tulostamalla tai lataamalla tiedosto tietokoneelle. Aineistoa saa kuitenkin käyttää vain ei-kaupalliseen ja henkilökohtaiseen tarkoitukseen. Jäljennöksiä tai osaa niistä ei saa myydä tai jakaa sähköisesti tai paperikopioina kaupallisessa tarkoituksessa eikä muuttaa tai liittää muuhun aineistoon tai muihin Internet-sivuihin. Lehdistötiedotteita saa julkaista tiedotusvälineissä edellyttäen, että lähde mainitaan. Aineiston muu käyttäminen edellyttää oikeudenhaltijan etukäteen antaman kirjallisen suostumuksen.

Palvelukokonaisuuden sisältö ja yhteistilojen kalustus

Rakentaja pidättää oikeuden kaikkiin suunnitelmamuutoksiin. Esitetyt visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä ja yhteistilojen kuvat ovat Kotikatu365 Lipporannan kuvia ja niitä voidaan muuttaa ilman eri ilmoitusta. Tarkoitus on ainoastaan tarjota yleistä ja alustavaa informaatiota asunnon ostajille, eikä sitä tule sellaisenaan käyttää ostopäätösten perustana. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.

Sivujen sisältö

Internet-sivujen sisältämät tiedot on tarkoitettu antamaan tietoa Health City Finlandin asumiskonseptista. Kaikki sivuillamme annettavat tiedot ovat tarkoitettu vain informatiivisiin tarkoituksiin, eikä annettuja tietoja tule käsittää juridisena, kaupallisena tai sijoitusneuvontana. Yhtiömme tekee parhaansa, jotta näillä sivuilla olevat tiedot ovat ajan tasalla ja pitävät paikkaansa, mutta emme vastaa annettujen tietojen soveltuvuudesta kävijän tarpeisiin tai tietojen perustella tehtyjen toimien tuloksesta. Yhtiömme ja siihen sidoksissa olevat tahot eivät ole vastuussa mistään välittömistä, välillisistä, satunnaisista tai erityisistä vahingoista, joka saattaa aiheutua näillä sivuilla esittelemäämme palveluun ja sen käyttöön liittyen. Yhtiömme vastuu on enintään Suomen lain pakottavien säännösten mukainen.

Linkit

Yhtiömme ja siihen sidoksissa olevat tahot eivät ole vastuussa näille sivuille linkitettyjen sivujen sisällöstä tai niiden käytön yhteydessä aiheutuvasta vahingosta.

Takaisin
ylös