Health City Finland Oy

Health City Finland (HCF) on uudenlainen toimija asuntomarkkinoilla. Toimimme Kotikatu365-asuinalueiden hankekehittäjänä ja rakennuttajana. Alueen valmistuttua vastaamme myös palveluiden ylläpitämisestä ja kehittämisestä palveluoperaattorina.

Health City Finland Oy kuuluu suomalaiseen hyvinvointi- ja terveysalan COR Group -konserniin. Yhdistämme toiminnassamme konsernin vahvan hyvinvointi- ja digitaalisuuden osaamisen asumiseen, rakennuttamiseen ja palveluiden operointiin.

Kotikatu365-tiimi

Jari-Pekka Kelhä Toimitusjohtaja

0400-589 170

jari-pekka.kelha
@kotikatu365.fi

Jouni Puurunen Myyntipäällikkö, LKV

040-761 6620

jouni.puurunen
@kotikatu365.fi

Jari Mikkonen Operatiivinen päällikkö

050-357 2640

jari.mikkonen
@kotikatu365.fi

Anu Kujala Palvelukoordinaattori

040-136 5001

anu.kujala
@kotikatu365.fi

COR Group Oy

Emoyhtiömme, 100-prosenttisesti kotimainen, voimakkaasti kasvava COR Group tunnetaan innovatiivisena kehittäjänä.

COR Group -konserniin kuuluu Health City Finlandin lisäksi mm. Coronaria, yksi maamme suurimmista terveyspalveluyhtiöistä, digitaalisen median tuottaja Terve Media sekä kuntokeskusketju Liikku. Pohjoismaiden suurin päiväkotiketju Touhula on COR Groupin osakkuusyhtiö.

Konsernin liikevaihto vuonna 2018 kasvoi yli 200 miljoonaan euroon ja se työllistää lähes 3000 henkeä eri puolilla Suomea.

www.corgroup.fi

Kumppanit

Kotikatu365-arvot

Kotikatu365-asuinalueet perustuvat Health City Finlandin kehittämään asumiskonseptiin.

Hyvinvointi

Konseptimme arvopohja nojaa vahvasti hyvinvointiin. Aktiivinen elämä hyvinvointia tukevassa asuinympäristössä parantaa asukkaiden elämänlaatua ja työkykyä.

Sukupolvet yhdessä

Viihtyisissä kolmen sukupolven asuinyhteisöissämme kenenkään ei tarvitse olla yksin – ellei itse halua.

Vastuullisuus

Kehitämme Kotikatu365-asuinalueita pitkäjänteisesti ja asukkaita kuunnellen. Tarjoamme kestäviä asumisen palveluita, joista yhteistilat ovat hyvä esimerkki. Tilojen ja välineiden yhteiskäyttö on ekologisesti vastuullista ja taloudellista toimintaa.