Tuottava kohde asuntosijoittajalle

Kotikatu365-asuinalueet sijaitsevat elinvoimaisissa kaupungeissa loistopaikalla sekä liikenneyhteyksien että ympäristön suhteen. Asunnot ovat moderneja ja korkealaatuisia – ja silti kohtuuhintaisia. Uusi kaupunkiasumisen malli Kotikatu365-palveluineen parantaa vuokratasoa ja tukee vuokralaisten pysyvyyttä. Tässä jo monta perustetta tuottavalle sijoitukselle Kotikatu365-asuntoon!

Feelback Groupin tekemä tutkimus (syksy 2021) vahvistaa Kotikatu365-konseptin tuoman lisäarvon asuntosijoittajalle.  Oulun Kotikatu365 Lipporannasta sijoitusasunnon hankkineiden mukaan huoneiston vuokraaminen on helpompaa konseptin ansionsa. Omistajat uskovat myös asunnon jälleenmyymisen olevan helpompaa konseptin takia. Kyselyyn osallistuneet vuokralaiset puolestaan ovat sitä mieltä, että tulevat asumaan alueella pitkään konseptin ansiosta.

Haluatko tietää lisää?

Asuntosijoittajat

Henkilötietoja voidaan luovuttaa Kotikatu 365 Oy:n kumppaneille. Luovutamme esimerkiksi säännönmukaisesti yhteydenottopyyntöjen tietoja välittäjille, jotka toteuttavat asuntojen esittelyt ja myynnin. Tutustu tietosuojakäytäntöömme tästä.

reCAPTCHA
Takaisin
ylös