Lähikauppa palvelee lipporantalaisia monipuolisesti

Kotikatu365-kohteet rakennetaan lähelle arjen palveluita. Oulussa lipporantalaisten lähikaupan, K-supermarket Toppilan kauppias Janne Saarela kävi esittäytymässä asukkaiden kaveripäivässä marraskuussa. Alle kilometrin päässä Lipporannasta sijaitseva Pohjois-Suomen suurin K-supermarket haluaa olla alansa edelläkävijä ja kehittää valikoimaansa asiakkaiden toiveiden mukaan.

”Valikoimamme on todella laaja: noin 20.000 tuotetta vuodessa. Ja jos hyllystä ei löydy jotakin tarpeellista, meille saa mielellään antaa palautetta ja toiveita, joita pyrimme täyttämään”, kauppias kehottaa.

Janne kertoo myös, että monipuolinen päivittäistavarakauppa pyrkii tuomaan asiakkaille uusia ruokatrendejä mm. tuotteistamalla ruokia oman keittiön kautta. ”Keittiömme on täysverinen ravintola – artesaanimainen paja – jossa huippukokkimme loihtii asiakkaiden iloksi herkullista ruokaa. Lämpimiä lounasannoksia on myynnissä joka päivä maanantaista lauantaihin ja niitä menee noin sata rasiaa per päivä.”

Ensi vuoden puolella kaupan suunnitelmissa on myös verkkokaupan lanseeraus, mikä mahdollistaa ruokakassien toimittamisen lähialueiden asukkaille.

.

marraskuu 20, 2019  -
Takaisin
ylös