Hatsalan Keila on muuttovalmis 28.7.

Kuopiossa alkaa kaupunkiasumisen uusi aika! Asunto Oy Hatsalan Keila on nyt muuttovalmis. Uuden ajan kaupunkiasumista edustava Hatsalan Keila on moderni, 10-kerroksinen ja ennen kaikkea palveluiltaan rikas asuinrakennus.

Hatsalan Keilassa yhdistyvät korkealaatuiset asunnot ja arkea helpottavat Kotikatu365-konseptin mukaiset palvelut. Samasta rakennuksesta löytyvät kuntosali, kodin jatkeena toimiva vierashuone ja nykyaikaiset etätyöskentelytilat tekevät elämästä parempaa. Kotikatu365 palvelukoordinaattori palvelee heti muuttopäivästä lähtien, minkä lisäksi alueen oma digitaalinen palveluportaali tuo palvelut käden ulottuville.

Kotikatu365-palvelukonsepti on saanut lämpimän vastaanoton Kuopiossa. Asuntoja on jo myyty innokkaille ostajille, mutta edelleen löytyy valinnanvaraa eri kokoisille perheille – yksiöistä aina tilaviin neliöihin asti. Nyt onkin oikea hetki hankkia uusi koti tai sijoitusasunto Hatsalan Keilasta.

Tule tutustumaan Hatsalan Keilaan

Muuttovalmiiseen Hatsalan Keilaan pääset tutustumaan 30.7.2023 klo 14-15. Hatsalassa sinua odottavat ainutlaatuisen laajat yhteistilat ja tyylikkäät kaupunkikodit. Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on vaivatonta, sillä matka kuntosalille kestää vain minuutteja. Kylälijät majoitat kätevästi hotellitasoiseen vierashuoneeseen – ja miksipä et varaisi sitä samalla itsellesi pientä virkistyslomaa varten.

Tervetuloa tutustumaan Hatsalan Keilaan Kuntolaaksoon!

Kiinnostuitko Hatsalan Keilasta ja Kotikatu365-palvelukonseptista? Lataa Kuopio Hatsalan esite, ota yhteyttä meihin tai käy paikan päällä tutustumassa.

heinäkuu 28, 2023  -
Takaisin
ylös