Uusia näköaloja Lipporantaan

Kotikatu365 Lipporannan seuraavassa rakennusvaiheessa koko alueen maamerkiksi nousee tornitalo, 14-kerroksinen As Oy Lipporannan Lohi, joka avaa uusia näköaloja Hartaanselän ja meren suuntaan.

Oulun Lipporannan uudenlainen asumisen malli ja sijainti suistoalueella keskustan kyljessä  antavat mahdollisuuden aktiiviseen kaupunkielämään sekä laajat ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet merellisissä maisemissa kaikkina vuodenaikoina. Ydinkeskustaan on erinomaiset yhteydet myös kevyen liikenteen väyliä pitkin, samoin yliopistolle.

14-kerroksinen Lipporannan Lohi nousee paraatipaikalle

Kotikatu365 Lipporannan toisessa rakennusvaiheessa koko alueen maamerkiksi nousee komea 14-kerroksinen asuintalo. Nyt ennakkomarkkinoinnissa oleva As Oy Lipporannan Lohi on moderni tornitalo, johon rakentuu monipuolinen asuntovalikoima erilaisiin tarpeisiin – alkaen 29,5 neliöisistä yksiöistä aina 83,5 neliön huoneistoihin.

Monista tornitalon kodeista avautuvat avarat näkymät Hartaanselälle ja merelle päin.

Huoneistoihin on valittavana useita tyylikkäitä sisustusvaihtoehtoja niin keittiöön, kylpyhuoneeseen kuin lattioihinkin. Ostaja voi valita omaan makuunsa parhaiten sopivan tyylin ilman lisäkuluja. Asunnoista on pääsy kätevästi suoraan hissillä pysäköintihalliin, joka rakennetaan kerrostalon alle.

Aivan uuden tornitalon vieressä on ”Lipporannan kruunu” eli alueen ytimeen valmistuneet neljä ensimmäistä kerrostaloa, joiden alakerroissa sijaitsevat upeat yhteistilat kaikille Lipporannan asukkaille.

Asumisen luksusta tavallisen kerrostaloasunnon hinnalla

Kotikatu365-asuminen onkin paljon enemmän kuin uusi koti. Lipporannan Lohi tarjoaa arjen luksusta, johon kuuluu erilaisia palveluja ja mahdollisuuksia aktiiviseen, hyvinvoivaan elämään. Asukkaiden käytettävissä on sisustussuunnittelijan suunnittelemat yhteistilat Lipporannan ytimessä. Sieltä löytyy esimerkiksi hotellitasoinen vierashuone, joka toimii tarvittaessa oman kodin jatkeena, ja huippuvarusteltu oma kuntosali sekä upeat saunatilat hyvinvointiin ja rentoutumiseen.  Lapsille ja nuorille on luonnollisesti omat leikki- ja pelitilansa.

Palveluja tilataan ja tiloja varataan omaan käyttöön muutamalla klikkauksella alueen oman digitaalisen Kotikatu365-palveluportaalin kautta. Aulapalveluhenkilö auttaa asukkaita käytännön asioissa ja tarvittaessa myös erilaisten aktiviteettien järjestämisessä.

Jo runsaat 300 lipporantalaista hyödyntää asuinalueen lähipalveluja ja asukastutkimuksen mukaan he ovat hyvin tyytyväisiä alueeseen ja sen tarjontaan. Lipporannassa onkin valmiina mukava naapurusto ja yhteisiä tapahtumia, joihin voi kukin voi osallistua sen verran kuin itse haluaa.

Tutustu Lipporannan Lohen vapaisiin koteihin

 

 

maaliskuu 12, 2020  -
Takaisin
ylös