Tornitalon rakentaminen hyvässä vauhdissa

Kotikatu365 Lipporannan asuinalueen uusimman talon, upeiden suistonäkymien äärelle nousevan 14-kerroksisen Lipporannan Lohen rakennustyöt ovat edenneet suunnitellusti. Haastavasta korona-ajasta huolimatta asuntojen kauppa on sujunut hyvin ja neljännes talon huoneistoista on jo myyty.

Vielä ehtii kuitenkin varata ja suunnitella ilman veloitusta omaan tyyliin parhaiten sopivan kodin useista erilaisista sisustusvaihtoehdoista niin keittiön, kylpyhuoneen kuin lattiamateriaalien osalta.

Oman korkealaatuisen kodin lisäksi As Oy Lipporannan Lohen asukkaiden käytettävissä on koko aluetta palvelevat monipuoliset Kotikatu365-yhteistilat, kuten kuntosali, vierashuone ja juhlatila. Lipporannan aulapalvelu ja digitaalinen palveluportaali toimivat arjen apuna. Portaalin kautta on kätevä tilata erilaisia lähipalveluita sekä varata yhteistiloja ja yhteiskäyttövälineitä omaan käyttöön.

Lipporannan Lohen kodit ovat muuttovalmiina keväällä 2022. Vielä vapaisiin koteihin voi tutustua osoitteessa https://www.kotikatu365.fi/lipporannan-lohi/.

Lisätietoja antaa mielellään myyntipäällikkö Jouni Puurunen, puh. 044-761 6620 tai jouni.puurunen@kotikatu365.fi

tammikuu 13, 2021  -
Takaisin
ylös