Ohjattua liikuntaa asukkaille – tehokkaasti ja hymyssä suin

Kotikatu365 Lipporannan alakerrassa on hyvin varusteltu kuntosali, joka on eri ikäisten asukkaiden ahkerassa käytössä. Omatoimisen kuntosaliharjoittelun lisäksi lipporantalaisilla on mahdollisuus harrastaa liikuntaa ohjatusti. Omalla kuntosalilla järjestetään säännöllisesti yhteistreenejä asukkaille ja sinne on mahdollisuus myös tilata henkilökohtaisen valmentajan palveluita.

Myös ohjattua ulkoliikuntaa on tarjolla säännöllisesti. Kävelyjumppatunti sisältää lihaskuntoharjoituksia ja venyttelyä kävelyn ohessa – sauvoilla tai ilman. Ulkoilmajumpassa puolestaan käytetään oman kehon lisäksi apuvälineinä mm. palloja ja keppejä.

Sekä kuntosali- että ulkoliikuntaohjauksesta vastaavat Kotikatu365:n yhteistyökumppaneiden koulutetut liikunta- ja valmennusammattilaiset.

”Tarkoituksena on, että asukkaille järjestetty ohjattu liikunta on tehokasta, mutta helppoa ja mukavaa – niin, että sitä voi harrastaa hymy huulilla. Yhä useampi lipporantalainen onkin liittynyt mukaan liikuntatunneille”, kertoo Kotikatu365-palvelukoordinaattori Anu Kujala.

lokakuu 31, 2019  -
Takaisin
ylös