Lipporantaan voi tutustua etänä live-esittelyssä

Kotikatu365 Lipporannan asuinalueeseen ja rakenteilla oleviin asuntoihin voi nyt tutustua live-esittelyssä omalta tietokoneelta kotoa käsin. Henkilökohtainen virtuaaliesittely poikkeaa alan muista etäesittelyistä mm. siten, että se tapahtuu reaaliaikaisesti, kahden esittelijän johdolla ja Teams-kokoussovelluksen kautta. Tämä mahdollistaa suoran keskustelun asiakkaan ja esittelijäparin välillä. Esittely toteutetaan useiden esitystapojen – kuten alue- ja drone-videon, yhteistilojen 3D-mallinnuksen, presentaation ja internet-sivustojen – käytöllä.

”Livevirtuaaliesittely antaa asiakkaalle kattavan kuvan asuinalueesta ja sen palveluista. Pystymme sen kautta näyttämään, millaiset todelliset näkymät esimerkiksi nyt rakenteilla olevan Lipporannan Lohi -tornitalon parvekkeilta aukeaa. Samoin voimme esitellä tehokkaasti Kotikatu365-palvelukonseptiin kuuluvat erityispiirteet, kuten jo olemassa olevat 500 neliön yhteistilat ja yhteiskäyttövälineet alueen asukkaille. Lipporannan palvelukoordinaattori on esittelyssä mukana ja kävelyttää asiakasta yhteistiloissa sekä esittelee alueen digitaalisen palveluportaalin, jonka kautta asukkaat voivat tilata palveluja ja varata yhteistiloja”, kertoo myyntipäällikkö Jouni Puurunen Health City Finlandista.

Tavoitteena on tarjota etänä mahdollisimman aito esittelykokemus, jossa asiakas saa 20 minuutissa hyvän käsityksen alueesta ja itseään kiinnostavista asuntotyypeistä ja pääsee samalla keskustelemaan esittelijöiden kanssa.  Toimintamalli säästää nimenomaan ostajan aikaa ja jatkokeskustelut tapahtuvat sitten perinteisin keinoin.

Oulun Kotikatu365 Lipporannan alueella on jo valmiina neljä kerrostaloa sekä 500 neliön yhteistilat asukkaille. Viidennen asuintalon, 14-kerroksisen Lipporannan Lohen arvioidaan valmistuvan keväällä 2022. Alueelle toteutettava Kotikatu365-konsepti on ensimmäinen laatuaan Suomessa ja sen seuraava kohde aloitetaan Kuopiossa jo tänä vuonna.

Ota yhteyttä ja sovi itsellesi sopiva esittelyaika: Jouni Puurunen, puh. 044-761 6620, jouni.puurunen@kotikatu365.fi

helmikuu 17, 2021  -
Takaisin
ylös