Lipporannan Rautu – uusia koteja valmiiden palveluiden ääreen

Kotikatu365 Lipporannan alueelle, valmiiden palveluiden ääreen rakentuu uusi kohde: Asunto Oy Lipporannan Rautu. 8-kerroksiseen Rautuun valmistuu kaikkiaan 63 viihtyisää kaupunkikotia – 29 m2:n yksiöistä 70 m2:n kolmioihin.

Upeaan Oulujokisuiston ja Hartaanselän ympäristöön rakentuva Rautu on osa Lipporannan ainutlaatuista aluetta, jonka on valinnut kodikseen jo yli 600 asukasta. Lipporannan sijainti jokimaisemissa, lähellä luontoa tarjoaa mahdollisuuden myös aktiiviseen kaupunkielämään. Lipporannasta liikkuminen niin ydinkeskustaan kuin esimerkiksi yliopistolle on helppoa.

Nyt ennakkomarkkinoinnissa oleva Asunto Oy Lipporannan Rautu valmistuu Kotikatu365-konseptin mukaisten palveluiden ääreen – pääset käyttämään monipuolisia palveluita ja yhteistiloja heti uuden kotisi valmistuttua. Lipporannassa odottaa valmiina mukava naapurusto ja yhteiset tapahtumat, joihin kukin voi osallistua sen verran, kuin itse haluaa.

Rakentaminen polkaistaan käyntiin loppukeväästä.

– Lipporannan Raudun rakentaminen aloitetaan toukokuussa 2023. Valmista on tarkoitus olla syyskuussa 2024, kertoo Health City Finland Oy:n Pekka Ronkainen.

Vaikuta sisustusvalintoihin

Valmiiksi hyväksi havaitulle alueelle rakentuva Lipporannan Rautu tarjoaa erilaisen huoneistovalikoiman kuin jo alueella olevat sisaruksensa. Alueen kokonaisuutta täydentävät Raudun yksiöt, kaksiot ja kolmiot.

Lipporannan Raudun tulevilla asukkailla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusratkaisuihin. Huoneistoihin on valittavana yhteistyössä sisustussuunnittelijoiden kanssa valitut sisustusvaihtoehdot. Voit valita tyyliisi parhaiten sopivat ratkaisut ilman lisäkuluja useista eri vaihtoehdoista niin keittiön, kylpyhuoneen kuin lattioidenkin osalta.

Kotikatu365 palvelut käytössäsi – arkea ja hyvinvointia tukevat palvelut lähelläsi

Kotikatu365 on ainutlaatuinen yhteisöllisen asumisen konsepti. Kotikatu365 asuinalue ja palvelukortteli tarjoaa asukkailleen viihtyisät ja kohtuuhintaiset kodit, joiden jatkeeksi saat yli 500 neliömetriä monipuolisia yhteistiloja. Raudun asukkaana pääset nauttimaan Kotikatu365:n asumista helpottavista ja yhteisöllisyyttä lisäävistä palveluista ja yhteistiloista.

– Asukkaat ovat löytäneet hyvin Kotikatu365:n palveluiden ääreen. Yhteiset tapahtumat ovat olleen suosittuja. Kiitosta ovat saaneet esimerkiksi vierashuone ja yhteinen olohuone, joilla on ollut paljon käyttäjiä, Ronkainen kertoo.

Asukkaiden yhteiskäytössä on yhteiskäyttöautot, -polkupyörät sekä monet muut liikunta- ja hyötyvälineet. Lisäksi asukkaat saavat pääsyn digitaaliseen palveluportaaliin, josta on mahdollista varata tiloja ja jossa voi luoda yhteisiä tapahtumia tai tilata palveluita. Kotikatu365-kohteessa asuminen tarjoaa asukkaiden käyttöön myös aulapalvelun, josta saa henkilökohtaista tukea käytännön asioihin ja yhteisten tapahtumien luomiseen. Lue lisää monipuolisista Kotikatu365-palveluista.

Lapsiperheitä palvelee keskellä Kotikatu365 Lipporantaa sijaitseva päiväkoti, ja Asunto Oy Raudun alle valmistuu pysäköintitiloja.

Miltä kuulostaisi, jos syyskuussa 2024 kantaisit muuttolaatikkosi uudenkarheaan kotiin, Lipporannan Rautuun?

Tutustu Asunto Oy Lipporannan Rautuun ja lataa esite!

helmikuu 18, 2023  -
Takaisin
ylös