Yhteiset tilat asunnon jatkeena

Hotkunrannassa toteutuu uusi kaupunkiasumisen malli: Kotikatu365-konsepti. Se tarkoittaa, että voit elää yksilöllisesti yhteisössä – nauttien sekä oman kodin rauhasta että mukavasta yhdessäolosta laajoissa, viihtyisästi sisustetuissa yhteistiloissa. Harrastuksiin ja hyvinvointiin sinulla on käytettävissä yhdessä muiden asukkaiden kanssa mm. kuntosali, saunatilat, etätyöpiste, lasten leikkihuone, vierashuone ja olohuone. Asukkaiden yhteisessä käytössä on myös välineitä, kuten kaupunkiliikkumista helpottavia polkupyöriä, työkaluja ja urheiluvälineitä.

Palvelut sujuvampaan arkeen

Hotkunranta tarjoaa asukkaille sujuvaa arkea ja hyvää elämää tukevia lähipalveluja omassa asuinympäristössä. Voit koota laajasta palveluvalikoimasta juuri sinua kiinnostavan kokonaisuuden. Asukkaiden saataville tulee kysynnän mukaan mm. kotisiivous-, ruoka-, terveys-, liikunta- ja lastenhoitopalveluita. Iäkkäämmille asukkaille on tarjolla kotona asumista helpottavia ratkaisuja.

Kotikatu365-palveluportaali kokoaa palvelut yhteen

Hotkunrannan lähipalvelut ovat saatavissa helppokäyttöisen Kotikatu365-palveluportaalin kautta.Sitä voit käyttää mm. yhteisten tilojen ja välineiden varaamiseen sekä palvelujen tilaamiseen. Samalla se on työkalu alueen viestintään ja yhteisen toiminnan suunnitteluun.

Aulapalvelu auttaa ja aktivoi yhteistä toimintaa

Hotkunrannan aulapalvelu on tavoitettavissa Kotikatu365-palveluportaalin kautta ja tiettyinä aikoina paikan päällä. Aulapalvelu huolehtii yhteisten tilojen toimivuudesta ja siisteydestä, auttaa palveluiden käytössä ja järjestää asukkaiden kanssa yhteisiä tapahtumia.

Palvelut saatavilla asukkaiden kysynnän mukaan


Ruokapalvelut

Ruokapalvelun kautta voit tilata aterioita, suolaisia tai makeita antimia – joko yhteisissä tiloissa tai kodin rauhassa nautittavaksi.Lastenhoito

Lastenhoitopalvelua on tarjolla asukkaille Hotkunrannan leikkitilassa.Liikunta

Sinulle on tarjolla liikuntapalveluja ja mahdollisuus myös personal trainerin palveluihin.Kotisiivous

Voit tilata kotisiivousta kertapalveluna tai tehdä jatkuvan sopimuksen valitun palvelukumppanin kanssa.Harrastukset

Olohuoneessa on luettavissa erilaisia lehtiä. Kotikatu365-palveluportaalin kautta voit helposti itsekin kutsua kokoon harrastusryhmiä.Yhteiskäyttöiset kulkuvälineet ja tilat

Myös yhteiskäyttöisiä polkupyöriä tai yhteistiloja voit varata omaan käyttöösi helposti palveluportaalin kautta.


Koti on ihmisen turvasatama