Slide

Hotkunrantaan rakentuu uudenlaisia koteja

Kotikatu365 Hotkunranta nousee Kuusamon keskustaan - Torankijärven rannalle upeiden ulkoilureittien ja kaupungin palveluiden läheisyyteen. Hotkunrannasta löydät elämänvaiheeseesi sopivan unelmien kodin ja uudenlaisen asumisen mallin. Kotikatu365-asumiskonsepti perustuu hyvinvointiin, yhdessä tekemiseen ja arjen asioiden jakamiseen.

Parempaa arkea

Yksin tai yhdessä modernissa kaupunkiyhteisössä

Asuminen Hotkunrannassa pohjautuu vastuullisuuteen, yhteisten pelisääntöjen noudattamiseen sekä toisten asiakkaiden kunnioittamiseen. Käytössäsi on hyvän, aktiivisen elämän mahdollistavia tiloja ja palveluja. Alueen palveluoperaattori järjestää monenlaista yhteistoimintaa asukkaiden toiveiden mukaan. Osallistuminen alueen tapahtumiin ja yhteiseen tekemiseen on vapaaehtoista. Uudenlaisessa kaupunkiyhteisössä sinulla on aina myös aito mahdollisuus yksityisyyteen oman kodin rauhassa.

Kiinnostaako uuden ajan kaupunkiasuminen?
Täytä yhteystietosi, niin saat lisätietoja

Uutta kotia etsivälle

Henkilötietoja voidaan luovuttaa Health City Finland Oy:n kumppaneille. Luovutamme esimerkiksi säännönmukaisesti yhteydenottopyyntöjen tietoja välittäjille, jotka toteuttavat asuntojen esittelyt ja myynnin. Voit tutustua tietosuojakäytäntöömme tästä.

Jakamistalous

Kaikkea ei tarvitse omistaa itse

Hotkunrannassa voit toteuttaa ekologisen ja kestävän kehityksen periaatteita asumisessa. Sinun ei ole välttämätöntä hankkia ja omistaa kaikkia eri elämänvaiheissa tarvittavia asioita ja välineitä. Esimerkiksi liikkumiseen voit tarvittaessa varata yhteiskäyttöisen polkupyörän tai  auton. Yhteistiloissa sijaitsevan vierashuoneen myötä vieraasi majoittuvat mukavasti  – ilman, että sinun täytyy hankkia ylimääräistä huonetta heitä varten omaan kotiisi.

Sukupolvet kohtaavat

Hotkunranta mukautuu elämän eri tarpeisiin

Oma koti Hotkunrannassa on elinvoimainen ja turvallinen paikka elämän eri vaiheissa. Viihtyisässä ympäristössä kohtaat eri sukupolvien ihmisiä ja nautit arjen luksushetkistä yhteiselon merkeissä. Laadukkaat ja muuntautuvat tilat takaavat sinulle miellyttävän ja kuitenkin kohtuuhintaisen elinympäristön arjen palvelujen keskellä.


Rakentamisen suunnittelu on käynnistynyt syksyllä 2018. Ensimmäisen kerrostalon rakentaminen alkaa maanrakennustöillä keväällä 2019 ja sen arvioidaan valmistuvan vuoden 2020 keväällä. Alueen hankekehittäjänä, rakennuttajana ja palveluoperaattorina toimii COR Groupiin kuuluva Health City Finland Oy .


Ajankohtaista

elokuu 31, 2018

Kuusamon keskustaan Kotikatu365-asuinalue

Health City Finland Oy rakennuttaa Kuusamon keskustaan Torankijärven rannalle uudenlaisen, hyvinvointia tukevan asumis- ja palvelukorttelin. Alueelle nousee jopa viisi uutta 5-kerroksista asuintaloa.

Palvelut sujuvoittavat arkea elämän eri vaiheissa

Lipporantalaiset voivat tilata ruokansa suoraan kotiovelle

Arjen hyvinvointia

Valmis ruoka kotiovelle tilattuna rauhoittaa kiireistä päivää. Yhteiskäyttöinen polkupyörä on käytettävissä kaupungissa liikkumiseen. Personal trainer palvelee asukkaiden omassa kuntosalissa.

Kotikatu365 helpottaa muun muassa lapsiperheiden arkea

Joustavuutta ruuhkavuosiin

Lastenvahti mahdollistaa vanhempien yhteisen harrastamisen. Lasten käyttämättä jääneet vaatteet ja tavarat on helppo kierrättää Kotikatu365-palveluportaalin avulla.

Yhdessä perheen kanssa

Peli-ilta yhteistilojen olohuoneessa on yhteistä aikaa perheen parissa. Kauppakassitilaukset saadaan palveluportaalin kautta omalle kotiovelle helposti ja joustavasti.

Kulinaristien ruoka- ja viinikerho kokoontuu yhteistiloissa

Aktiivista elämää eläkeiässä

Kulinaristien ruoka- ja viinikerho kokoontuu yhteistiloissa. Asukkaiden yhteiskäytössä oleva auto varataan tarpeen mukaan ostoshetkeen tai viikonloppumatkalle.

Kotisiivouspalvelu huolehtii asukkaan oman kodin puhtaudesta ja sinulle jää aikaa vaikka lehden lukemiseen

Turvallinen elinympäristö

Kotikatu365-palveluportaalissa luotu tapahtuma kerää asukkaat vaikka elokuvien pariin yhteiseen olohuoneeseen. Sillä aikaa kotisiivouspalvelu huolehtii asukkaan oman kodin puhtaudesta.

Lisätilaa tarvittaessa

Yhteistilat ovat varattavissa myös asukkaiden omaan käyttöön. Perhejuhlat on helppo järjestää kokous- ja juhlatilassa. Vieraita voi tarvittaessa majoittaa hotellitasoiseen vierashuoneeseen.